SSX: Deadly Descents -peli kehitteillä

Kirjoittanut: Livegamers

13.12.2010

EA on julkistanut tänään kehittävänsä uutta peliä suosittuun SSX-lumilautapelisarjaan. SSX saa täydennystä uuden SSX: Deadly Descents -pelin myötä. Se tarjoaa pelaajille adrenaliinintäytteistä toimintaa ja temppuja vuoristoissa.
“Lumilautapelit syntyivät alkuperäisen SSX:n myötä reilu kymmenen vuotta sitten ja nyt on aika herättää tämä kaikkien aikojen suosituin pelisarja henkiin täysin uudella ja yllättävällä tavalla”, johtaja Peter Moore EA SPORTSilta kertoo. ”Fanit ovat toivoneet SSX-pelin paluuta aina siitä lähtien, kun nykyiset uuden sukupolven konsolit tulivat ja nyt on se aika. Pelisarja on aina tarjonnut kisaamista, temppuja, hyviä tyyppejä ja hauskuutta – ja uusi SSX: Deadly Descents tarjoaa kaikkea tätä sekä paljon muuta globaalilla tasolla. Rikas online-maailma ja aito seikkailuntuntu vie lumilautailun uuteen aikakauteen.”

SSX: Deadly Descents haastaa pelaajat kisaamaan sekä muita pelaajia että vuorta vastaan. Tarina imaisee pelaajan mukaan lumilautatiimiin, jonka tavoitteena on laskea kaikki maailman haastavimmat vuoristopaikat ensimmäisenä. Matka vie Himalajan lumisilta huipuilta aina Antarktiksen jääkentille, jossa selviytymisen elinehto on auringonvalossa pysyttely. Vuoristo ei ole ainoa vaara, minkä pelaaja kohtaa. SSX: Deadly Descents -pelissä ensimmäinen tavoite on selviytyä hengissä. Ja toisena tavoitteena – aitoon SSX-tapaan – on näyttää hyvältä sitä tehdessä!

SSX: Deadly Descents -peliä kehitetään EA Kanadan studioilla Xbox 360 – ja PlayStation3 -konsoleille. Pelillä ei vielä ole PEGI-luokitusta.

Lähde: Lehdistötiedote