Stallone ja kumppanit Live Arcadeen

Kirjoittanut: Livegamers

29.06.2012

Sylvester Stallone joukkoineen saapuu Xbox Live Arcadeen ja Playstation Networkiin, kun Ubisoft julkaisee The Expendables 2 -pelin, joka nivoutuu yhteen samannimisen elokuvan kanssa. Elokuva tulee teattereihin elokuun puolessa välissä, ja peli oletettavasti julkaistaan samoihin aikoihin.
Elokuvan hahmoista Barney Ross (Sylvester Stallone), Lee Christmas (Jason Statham), Yin Yang (Jet Li), Gunner Jensen (Dolph Lundgren), Toll Road (Randy Couture) ja Hale Caesar (Terry Crews) tulevat esiintymään myös pelissä.

”The Expendables 2 -videopeli kutsuu pelaajat seikkailuun, jossa on tarkoituksena pelastaa arvokas kidnapattu miljardööri. Se on pelkkää bisnestä, kunnes helvetti repeää ja räjähtävä sekoitus testosteronia ja kerosiinia yhdistyy massiiviseksi tulipalloksi, joka ei ikinä hellitä. Seikkailu johtaa suoraan uuden elokuvan alkuun, tehden jatkuvan tarinakokemuksen The Expendables -faneille”, hehkuttaa Ubisoft pelistä.

The Expendables 2 -pelissä on niin paikallinen- kuin verkkomoninpelikin, pelimuotona toimii maksimissaan neljän pelaajan yhteistyöpelitila. Tapahtumat sijoittuvat aina Somalian aavikoilta Burman viidakoihin.