Star Wars: Battlefront 2 – infoa

Kirjoittanut: Livegamers

27.07.2005

Lucasarts ilmoitti tänään, että he tähtäävät Star Wars: Battlefront 2 -pelin julkaisun samanaikaiseksi Star Wars Episode III – Revenge Of The Sithin DVD-version kanssa. Ainakin Yhdysvalloissa kaavailtu julkaisupäivä on marraskuun ensimmäinen. Episode III:n DVD-levy tulee myös sisältämään Battlefront 2:n demoversion.
Battlefront 2 on seuraaja noin vuoden takaiselle FPS-rymistelylle, jota vaivasi monet ongelmat. Peliä kehittää edellisestäkin osasta tuttu Pandemic Studios, joka on tehnyt pelin alusta alkaen uusiksi ja lisännyt uusia ominaisuuksia.

Pelissä on tällä kerralla mahdollista pelata Kapinaliiton tai Imperiumin jedisankareilla Obi-Wan Kenobilla, tai Darth Vaderilla. Toinen uusi ominaisuus on avaruustaistelut hävittäjillä – pelaaja pystyy hyppäämään esimerkiksi TIE-fighterin puikkoihin, taistella avaruudessa ja sitten laskeutua vihollis- tai ystävällismielisen aluksen laskeutumishangaariin jatkaakseen taistelua FPS-kuvakulmasta. Uutena yksinpelikampanjana seurataan Darth Vaderin eliitti Stormtrooper-joukkueen toimia.

Battlefront 2:n Xbox-versio tukee 32 pelaajan taisteluita Xbox Liven välityksellä.

Pelin on ilmoitettu ilmestyvän Euroopassa 4. marraskuuta.