Star Wars: Battlefront 2 saapuu marraskuussa

Kirjoittanut: Livegamers

16.04.2017

EA on paljastanut Star Wars: Battlefront 2:n täyspitkän julkistustrailerin. Samalla pelistä on kerrottu myös paljon infoa julkisuuteen, jotka koskevat niin yksinpelikampanjaa, moninpeliä, kuin erikoisversioitakin.
Yksinpelikampanjassa seurataan Iden Versiota, Imperiumin Inferno Squadin komentajaa, joka on hautonut vuosia kostoa Kapinallisten joukkoihin. Tarinassa kohdataan monia Star Warsin suuria hahmoja ja sen teemoja ovat kosto ja petos. Mukana ovat muun muassa Darth Maul, Kylo Ren, Yoda, Luke Skywalker sekä Rey.

Neljänkymmenen pelaajan moninpelissä taistellaan useilla eri aikakausilla useissa eri sijainneissa ja sen luvataan olevan entistä suurempi, hiotumpi ja sisältävän ”enemmän kaikkea”. Nyt mukana on myös avaruustaistelut.

Pelistä löytyy myös jaetun ruudun yhteistyötila, jossa kaksi pelaajaa taistelevat offlinessa kerätäkseen palkintoja ja päivityksiä hahmoihinsa. Kyseinen pelimuoto on vain PlayStation 4 -ja Xbox One-versioissa. Omia hahmojaan voi myös kustomoida entistä monipuolisemmin.

Mikäli pelin ennakkotilaa, saa paketissa mukana Star Wars: The Last Jedi-elokuvan asut Kylo Renille ja Reylle, päivitetyn Millenium Falconin, sekä paljon muuta. Elite Trooper Deluxe Editioniin sen sijaan kuuluu paljon digitaalista sisältöä aseiden ja hahmojen muodossa.

Pelin kaikki tuleva lisäsisältö tulee myös olemaan ilmaista, eikä minkäänlaisia kausipasseja tule olemaan.

Star Wars: Battlefront 2 julkaistaan marraskuun 17.päivä, mutta EA Accessin omistavat pääsevät mukaan jo 9.päivä marraskuuta. Pelin ennakkotilanneille peli avataan 14.päivä marraskuuta.