Star Wars: Battlefront 2:sta paljon pelikuvaa ja lisätietoa julki

Kirjoittanut: Livegamers

11.06.2017

EA on julkaissut pitämässään E3-pressitilaisuudessa paljon tietoa tulevasta Star Wars: Battlefront 2:sta. Samalla se sai myös virallisen pelikuvatrailerin, jossa keskitytään taisteluun Naboon kaupungissa. Mukana ovat myös elokuvista tutut sankarihahmot, kuten Yoda sekä Darth Maul.

Star Wars Battlefront 2:een on tulossa paljon ilmaista lisäsisältöä ”kausien” muodossa. Tiettyjen aikajaksojen jälkeen pelaajat saavat uutta sisältöä niin hahmojen, karttojen, kuin haasteidenkin muodossa. Ensimmäinen lisäsisältö liittyy Star Wars: The Last Jedi-elokuvaan ja tulee sisältämään muun muassa Finnin, sekä Kapteeni Phasman. Edellistä Battlefrontia kritisoitiin paljon esimerkiksi sisällön puutteesta. Tällä kertaa EA lupaa pelin sisältävän jopa kolminkertaisen määrän sisältöä, joten eipähän lopu tekeminen heti kesken.

Battlefront 2:n lisäsisältö tulee myös olemaan kaikille ilmaista, eikä minkäänlaisia kausipasseja ole. Mikromaksuja mahdollisesti on, mutta niillä voi ostaa vain erilaisia asuvärejä, ajoneuvojen ulkonäköjä ja muuta vastaavaa. Samaa nähtiin aiemmin myös Titanfall 2:ssa.

Pelistä on myös julkaistu video, joka sisältää yhden kokonaisen matsin moninpelistä. Video ei kuitenkaan ole EA:n julkaisema, vaan Youtubettaja MKIceAndFiren. Videosta käy kuitenkin ilmi, että taattua Star Warsia ja tuttua Battlefrontia on tarjolla, uudistusten kera!

Star Wars: Battlefront 2 julkaistaan PC:lle, PlayStation 4:lle sekä Xbox Onelle marraskuun 17.päivä, mutta EA Accessin omistavat pääsevät mukaan jo 9.päivä marraskuuta. Pelin ennakkotilanneille peli avataan 14.päivä marraskuuta.