Star Wars: Battlefront II on julkistettu

Kirjoittanut: Livegamers

22.04.2005

LucasArts on virallisesti julkistanut sekä kertonut tarkempia tietoja tulevasta pelistään Star Wars: Battlefront II. Peliä kehittää jälleen Pandemic Studios, joka tunnetaan myös Full Spectrum Warrior -pelistä.
Toisessa osassa pääsee pelamaan Jedeillä. Uutta on myös avaruudessa tapahtuva alusten välinen taistelu ja tapahtumapaikat toukokuussa ensi-iltansa saavasta elokuvasta Star Wars: Episodi III Sithin kosto.

Avaruustaisteluissa pelaaja aloittaa emoaluksen sisältä, josta hän voi kavuta valitsemaansa alukseen ja osallistua koiratappeluun avaruudessa vihollista vastaan. Pelaaja voi myös mennä vihollisen emoaluksen sisään ja ottaa haltuunsa komentopaikat, miehittää tykit, laittaa suojat pois päältä ja tuhota aluksen sen sisäpuolelta. Toisaalta voi vain olla omassa emoaluksessa ja puolustaa sitä vihollisten hyökkäyksiltä.

Lisäksi mukana on uusi tarinavetoinen yksinpelikampanja, jossa tehtävät ovat aiempaa vapaamuotoisempia. Kampanja sisältää 12 aluetta, joista useat ovat Episodi III:sta, kuten volkaaninen Mustafar ja Coruscantin yläpuolella tapahtuva alusten välinen taistelu. Pelaaja pääsee taistelemaan Kuoleman tähden sisällä ja vierailemaan Prinsessa Leian aluksella Tantive IV:llä.

Xbox Livessä yhdessä voi pelata maksimissaan 32 pelaajaa, ensimmäisen osan 24:n sijaan. Pelin tarkkaa julkaisupäivää ei ole kerrottu.