Star Wars: Battlefront II:n päivitys tulossa

Kirjoittanut: Livegamers

28.01.2006

Kun Xbox 360:n omistajat latailevat uusimpia pelidemoja kovalevyilleen, alkuperäisen Xboxin omistajat voivat ladata runsaasti päivityksiä jo olemassa oleviin peleihinsä.
Uusin, tulossa oleva päivityspaketti Xboxille koskee Star Wars: Battlefront II -peliä. Battlefront II oli yksi myydyimpiä pelejä vuonna 2005. Päivityspaketti tulee ladattavaksi Xbox Liveen 31. tammikuuta ja sen hinta tulee olemaan 4.99 dollaria.

Päivitys pitää sisällään kaksi uutta sankaria, Kit Fiston ja Asajj Ventressin. Star Wars -fanit tuntevat Fiston Nautolan Jedinä, Glee Anselmistä. Nautolan Jedi tuli tunnetuksi episodeista II ja III, kaverina jolla oli kammottavan aavemaiset silmät. Asajj Ventress on vannoutunut Jedin vihollinen, aseena tupla valomiekka hiiliköysineen. Asajj ei ole esiintynyt yhdessäkään Star Wars -elokuvassa, mutta hänestä tulee Epäuskoisten armeijan komentaja, laajennetussa Star Wars -maailmankaikkeudessa.

Lisukkeena päivityspaketissa tulee olemaan neljä karttaa. Yavin 4´s Arena, Bespin´s Cloud City, Rhen Var´s Harbor ja Citadel.