Star Wars: Battlefront -tietoja aseista

Kirjoittanut: Livegamers

16.08.2004

Pandemic Studiosin kehitteillä olevasta ja LucasArtsin julkaisulistaan kuuluvasta pelistä Star Wars: Battlefront, on julkaistu uusia tietoja. Tällä kertaa ne koskevat pelin aseiden ominaisuuksia. Seuraavat ovat tietoja kapinallisten aseista:
BLASTECH DL-44 BLASTER PISTOL
Jopa taistelukentällä tämä helposti käytettävä ja tarkka käsiase voi olla hyvin hyödyllinen. Tämä malli on yleisesti käytössä toisena aseena.

BLASTECH DH-17 BLASTER RIFLE
Kapinallisen päätaistelu-aseessa on täysin automaattinen moodi, jossa on mahdollisuus vaihtaa ainutlaatuiseen ´charged-shot´ moodiin.

BLASTECH E-17D SNIPER RIFLE
Tehokas pitkältäkin kantamalta, kiikarikiväärit ovat niiden valinta jotka haluavat pysyä piilossa vihollisiltaan.

WOOKIEE BOWCASTER
Wookiee jousipyssy on kehittymättömämpi kuin sädepistooli, mutta se sisältää aikamoisen voiman. Kashyyykin asemestareiden käsintekemänä jousipyssy on Wookiiden perinteinen ase.

GOLAN ARMS HH-15 MISSILE LAUNCHER
Sisältää ylimääräisen voiman jota tarvitaan hankalista tilanteista selviytymiseen. Kädessä pidettävä sinko on arvostettu kapinallisten Vanguardien joukossa.

GOLAN ARMS CR-1 BLASTER CANNON
Sen jälkeen kun useita aseita oli varastettu Golanin asevarastolta, nämä muokatut sädepistoolit löysivät tiensä kapinaliittouman käsiin.CR-1 Blaster Cannon ampuu useita säteitä yhdellä kertaa ja on kaikkein tehokkain maajoukkoja vastaan käytettävä lähitaisteluase.

Seuraavat ovat tietoja separatistien aseista:

SEPARATIST BLASTER PISTOL
Jopa taistelukentällä tämä helposti käytettävä ja tarkka käsiase voi olla hyvin hyödyllinen. Tämä malli on yleisesti käytössä toisena aseena.

BAW E-5S SNIPER RIFLE
Useille orgaanisille tarkka-ampujille annetaan heille suunniteltu ase joka vastaaa heidän taitojaan. Näin ei ole asia salamurhaaja droidin kanssa, joka on ohjelmoitu käyttämään E-5:ta, muutoin tavallista kivääriä, sen suurimpaan voimaan asti.

BAW E-60R MISSILE LAUNCHER
Kun taisteludroidi todisti tehottomuutensa Tasavallan kävelijöitä vastaan, Baktoid asetehdas valmisti nopeasti tämän voimakkaan panssarintorjuntasingon. Kloonilentäjät ovat oppineet pelkäämään sitä taistelukentällä.

SOROSUUB F-187 FUSIONCUTTER
Fusioncutter on yleiskäyttöinen laite. Sillä voi korjata ajoneuvoja ja rakennuksia. Se voi myös rakentaa kokoamattomia tarvikkeita kuten tykkitorneja.

Näet aseista kuvia täältä.