Star Warsin taistelukentät kutsuvat ensi kuussa

Kirjoittanut: Livegamers

02.09.2015

Electronic Arts julkisti Star Wars Battlefrontin betatestauksen saapumisajan. Yhtiön mukaan pelin suurten taisteluiden ääreen päästään PlayStation 4:llä, Xbox Onella ja PC:llä lokakuun alussa, tarkkaa päivää ei toistaiseksi kerrottu.
Pelikehittäjä DICE kertoo, että testijaksossa päästään pelaamaan Walker Assault -pelimuotoa Hoth-kentässä, joka tarjoaa puitteet 40 pelaajan taisteluille Kapinallisten ja Galaktisen Imperiumin välillä. Kentällä taisteluiden vilskeessä saattaa päästä ottamaan ohjat Darth Vaderista tai Luke Skywalkerista.

Lisäksi beta sisältää Survival-pelimoodin, jota päästään testaamaan Tatooinessa. Näppärimmät lukijat ehkä jo arvasivat pelimuodon tarjoavan selviytymistä erilaisista vihollisaalloista yhdessä Kapinallis-ystävän kanssa.

Testijakson kerrotan myös sisältävän uuden Drop Zone -pelimuodon, jonka yksityiskohdista ei toistaiseksi ole tiedotettu.

Betan rinnalla testataan myös tiedotteessa julkistettua Star Wars Battlefront Companion -ominaisuutta, joka tarjoaa muun muassa pelaajan tilastojen seurantaa, ystävien tilastoja ja muuta statistiikkaa pelissä vietetyistä hetkistä. DICE ilmoitti myös, että betassa kerätyt kokemuspisteet ja avatut ominaisuudet eivät kulkeudu pelin täyteen versioon.

DICE ilmoitti, että peli ei sisällä esimerkiksi Battlefield-peleistä tuttua mahdollisuutta selata serverilistoja ja liittyä haluamaansa peliin. Sen sijaan peli sisältää monesta konsolipelistä tutun matchmaking-palvelun. Star Wars Battlefront julkaistaan 17. marraskuuta PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja PC:lle.

Uutista päivitetty, lisätty tieto serverilistojen puuttumisesta.