Star Warsin takia kiusattu sai oman Stormtrooper-asun

Kirjoittanut: Livegamers

24.08.2015

Virginiassa asuva Layla joutui koulukiusaamisen kohteeksi pukeuduttuaan kouluun R2-D2 -takkiin ja Guardians of the Galaxy -paitaan. Star Wars -asusteita työstävä, fanien muodostama 501st Legion kuuli asiasta ja päätti puuttua asiaan omalla tavallaan: tytölle valmistettiin täysin oma Stormtrooper-puku.
Kyseessä ei ole 501st Legionin ensimmäinen vastaava tempaus. Aiemmin 2010 tyttö nimeltä Katie Goldman joutui vastaavan kiusaamisen kohteeksi ja tuolloinkin ryhmä työsti hieman tavallista pienemmän Stormtrooper-puvun merkiksi tuestaan. 2014 Katie antoi asusteen eteenpäin Allisonille, jota kiusattiin koulussa, koska hän sattui pitämään Star Warsista ja Spidermanistä.

Nyt puku on siis päätynyt Allisonilta aiemmin mainitulle Laylalle, joka puvun saadessaan sai vielä tavata artisti ”Weird Al” Yankovicin. Livegamers muistuttaa uutisen ja hiljattain alkaneen koulusyksyn myötä koulukiusaamiseen puuttumisen tärkeydestä.

Star Wars nähdään pelikonsoleilla seuraavan kerran, kun Star Wars Battlefront julkaistaan 17. marraskuuta. Lisäksi Sony julkisti hiljattain Darth Vader -teemaisen PlayStation 4 -pelikonsolin.