Stargate MMORPG kehityksessä

Kirjoittanut: Livegamers

31.01.2006

Cheyenne Mountain Entertainment julkaisi tänään tiedotteen, jossa se kertoo kehittävänsä Stargate SG-1 ja Stargate Atlantis -sarjoihin pohjautuvaa massiivimoninpeli roolipeliä. Peli kulkee nimellä Stargate Worlds. Kehitysalustaa pelille ei kerrottu, mutta tiedossa on, että Cheyenne on työstämässä tällä hetkellä peliä seuraavan sukupolven konsoleille ja PC:lle.
Stargate Worldsissa voi valita puolekseen SGC:n (hyvät) ja järjestelmäherrat (pahat) ja valita hahmojensa ominaisuudet laajasta valikoimasta. Itse peli on ryhmäpohjainen, eli pelaaja luo itselleen ryhmän, joko yksin boteista, tai kaverin kanssa ja astuu tähtiportin lävitse tutkimaan laajaa universumia, ratkomaan muinaisia mysteerejä ja puolustamaan maata.

Myös Player versus Player (PvP) -taistelut ovat mahdollisia kahden osapuolen välillä, ja näiden taisteluiden lopputulokset vaikuttavat kyseisen planeetan politiikkaan. Pelaajilla on myös mahdollisuus sopia kauppasopimuksia ja liittoutua muiden osapuolien kanssa.

Peli on vasta esituotannossa ja sen ilmestyminen Xbox 360:lle on vähintäänkin kyseenalaista. Täältä voi löytää konseptitaidetta pelistä.