Steep matkaa Etelä-Korean olympiamaisemiin

Kirjoittanut: Livegamers

24.06.2017

Steepin Road to the Olympics -lisäosa vie pelaajat Etelä-Koreaan, Pyeongchangin maisemiin, jossa olympialaiset ensi vuonna järjestetään. Peli on jatkoa joulukuussa 2016 julkaistulle Steep-pelille, jossa pelaajat vietiin Alppien ja Alaskan lumisiin vuoristomaisemiin. Näissä luonnonkauniissa ympäristöissä keskityttiin laskettelemaan suksin ja lumilaudoin sekä kokemaan upeat maisemat myös ilmasta käsin liitopuvun ja varjoliidon avulla.
Road to the Olympics -lisäosassa pelaajat matkustavat Etelä-Korean vuoristoon elämään olympialaisiin pyrkivän urheilijan elämää. Lisäksi tutuksi tulevat myös Japanin monet rinteet ja vuoret, jotka tekevätkin laskettelu-urheilusta täysin uudenlaisen kokemuksen. Lisäosan myötä luvassa on uusia lajeja, kuten syöksylasku, slopestyle, half-pipe, alppihiihto, supersuurpujottelu ja big air. Steep Road to the Olympics onkin monipuolisella kattauksellaan todellinen lumilajien areena, jossa jokaisen taidot mitataan haasteista toiseen.

Ubisoft Annecy -pelistudio on tehnyt pelin, jossa yksinpeli, moninpeli ja toisten haastaminen ovat saumattomasti yhdessä toistensa kanssa. Näiden lisäksi pelaajat voivat luoda toisilleen yksilöllisiä haasteratoja tai kisata toistensa kanssa parhaista ajoista maailmanlaajuisilla pistetilastoilla. Pelaajat voivat myös jakaa kuviaan ja videoitaan suoraan pelistä, ja näin esitellä omia saavutuksiaan, taitojaan ja temppujaan toisille pelaajille. Lisää tekemistä löytyy useiden ajankohtaisten pelihaasteiden muodossa, joihin kuuluvat muun muassa kuukausittaiset Steep World Tour -kisat. Näihin osallistumalla ja näitä voittamalla pelaajat voivat ansaita itselleen ainutlaatuisia palkintoja.

Steep Road to the Olympics -lisäosa ilmestyy 5. joulukuuta 2017. Mikäli ensi joulukuuta ja olympialaisiin keskittyvää lisäosaa ei jaksa odottaa, ilmestyy Steepin seuraava lisäosa The Extreme Pack jo ensi viikolla.

Lähde: Lehdistötiedote