Still Life -infoa

Kirjoittanut: Livegamers

15.09.2004

Tästä Syberia-pelisarjaa kehittäneen Microidsin seikkailupelistä on ilmestynyt tietoa. Still Life ei seuraa Syberian iloista ja hieman fantastista teemaa, vaan peli on paljon synkempi ja kohderyhmäksi on valittu aikuiset. Peli kuitenkin noudattaa Point & Click -seikkailupelien sääntöjä.
Still Lifessä seurataan kahta hahmoa, jotka jäljittävät sarjamurhaajia. Toinen hahmo on Victoria McPherson, nuori FBI-agentti, joka jäljittää sarjamurhaajaa nykypäivässä. Toinen on hänen isänsä, joka seikkailee samankaltaisen sarjamurhaajan jäljillä vuoden 1929 Prahassa. Siirtymät hahmojen välillä on toteutettu siten, että kun Victoria lukee isänsä muistiinpanoja, pääsee pelaaja ohjastamaan tätä seikkailuissaan.

Pelimoottorina tulee toimimaan paranneltu Syberian moottori, johon on lisättty mm. realistiset varjoefektit ja 3D-mallinnettu tavaravalikko. Pohjalla tulee kuitenkin pyörimään Syberiasta tutut 2D-taustat ja voimakkaat hahmomallinnukset. Uudistuksia on myös pelimekaniikan puolella, nimittäin kärsimättömän pelaajan ei tarvitse kahlata lukemattomien dialogi-vaihtoehtojen läpi, vaan nappia painamalla hän saa esille ytimekkäät vaihtoehdot kysymyksiin. Toisena ääripäänä toimii syvälliset keskustelut, lukuisine sivujuonteineen.

Still Life ilmestyy luultavasti 26.3.2005.

Viralliset trailerit: Gamespot