Summer of Arcade lähestyy

Kirjoittanut: Livegamers

07.07.2010

Kesän kunniaksi Microsoft järjestää jälleen Summer of Arcade -kampanjan. Tapahtuman kolmas tuleminen suo ladattavaksi seuraavat nimikkeet:
21.7: Limbo – Hidastempoinen ja tunnelmallinen tasohyppely, joka on jo ehtinyt voittaa palkinnon Independent Games Festival -kilpailussa.

28.7: Hydro Thunder Hurricane – Jatkoa alkuperäiselle Hydro Thunder -ajopelille, joka nähtiin Dreamcastilla ja ensimmäisellä PlayStationilla. Tukee moninpeliä niin Xbox Liven kuin yhden konsolin kautta.

4.8: Castlevania: Harmony of Despair – Klassista sivulta kuvattua toimintaa, jossa pelaajan tavoitteena on kukistaa Dracula lopullisesti. Seikkailua voi jakaa kavereilleen co-op -pelimuodossa.

11.8: Monday Night Combat – Tulevaisuuten sijoittuva kolmannen persoonan toimintapläjäys.

18.8: Lara Croft and the Guardian of Light – Pelitulvan päättäjä tarjoaa nopeatempoista toimintaa, mutta myös ongelmanratkontaa. Keski-Amerikan viidakoiden monia kulkureittejä pääsee tässäkin julkaisussa tutkimaan co-opin kautta.

Kaikki pelit maksavat 1200 Microsoft-pistettä. Jos innostuu ostamaan kampanjan jokaisen pelin, pelaajalle lahjoitetaan takaisin 1200 pistettä. Kolmen pelin ostoksesta sen sijaan palautetaan 400 MS-pistettä.

Lopuksi vielä traileri, jossa jokaista julkaisua esitellään lyhyesti: