Suomalainen hevi-yhtye roolipeliin

Kirjoittanut: Livegamers

19.09.2006

Zelian Games kehittää reaaliaikaista roolipeliä, jonka päähahmoina heiluvat suomalaisen power-metallia soittavan Sonata Arctican jäsenet. Tuotos on nimeltään Winterheart´s Guild, yhtyeen erään albumin mukaan.
Winterheart´s Guild sijoittuu tulevaisuuden post-apokalyptiseen maailmaan, jonka sivilisaatiot ovat tuhoutuneet lähes täydellisesti mystisen tuhon seurauksena. Tuhon jälkeistä maailmaa hallitsevat killat, kuten Dark Maget, Technomancerit ja Slaverit – maailmassa on myös vapaita ihmisiä, jotka eivät liittyneet mihinkään vallasta kamppailevista killoista. Vapaat ihmiset muodostivat Winterheart´s Guildin, estääkseen yhden killan hallitsevan aseman ja valvoakseen maailman lakeja.

Peliä esiteltiin mahdollisesti tämän vuoden Leipzigin pelimessuilla suljettujen ovien takana. Pelin julkaisu tapahtunee kehittäjien mukaan vuoden 2007 loppupuolella, mutta se voi todennäköisesti vielä muuttua. Alustoina ovat ainakin aluksi Windows XP ja Windows Vista, mutta tekijöiden mukaan myös Xbox 360:n versio on mahdollinen.

Pelin kehityksen tämänhetkisestä tilanteesta ja mahdollisesta julkaisijasta ei ole tietoa.