Suomalaisen Housemarquen Nex Machina saapuu kesäkuussa

Kirjoittanut: Livegamers

20.05.2017

Resogunista ja Alienationista tuttu Housemarque, on julkaisemassa kesäkuun lopulla uutta peliään, Nex Machinaa. Tarkemmin sanottuna peli saapuu 20.päivä kesäkuuta PlayStation 4:lle, sekä PC:lle 20 euron hintalapulla varustettuna (paitsi PS Plus-käyttäjät saavat hinnasta -20%)
Yksinpelin lisäksi peli sisältää myös sohvacoopin, jossa pelaajat voivat joko auttaa toisiaan tai taistella toisiaan vastaan. Uudella trailerissa nähdäänkin jo vilaus yhteistyötoiminnasta.

Housemarquen pomo, Ilari Kuittinen, kertoi verkkojulkaisu Games Industrylle aikovansa laajentaa pelikehitystään myös muille alustoille. Työssä on omat haasteensa, josta johtuen yhtiö harkitsee vaihtavansa suunnanmuutosta tulevien pelien suhteen.

”Seuraavat työstämämme pelit tulevat olemaan erilaista, mitä tähän mennessä olemme tehneet. Sanotaan nyt vaikka näin, että ongelmana kuitenkin saattaa olla suurempi kohdeyleisö, jotka odottavat jotain aivan muuta kuin sivuttain rullaavat tai yläviistosta kuvatut pelit.

Suurin osa peleistämme on ollut PlayStationin yksinoikeuksia. Tähän saadaan kenties tulevaisuudessa muutos. Niinpä voidaankin samalla miettiä, onko Nex Machina ”viimeinen lajiaan”?