Suomalaisen indiestudion iPad-peli pian konsoleille

Kirjoittanut: Livegamers

14.05.2015

Suomalaisen Frogmindin iPad-hittipeli Badland on saapumassa pian myös muille alustoille. Badland: Game of the Year Edition saapuu muun muassa PlayStation 4:lle, PlayStation 3:lle, Xbox Onelle ja PC:lle. Peli on useilla arvostetuilla palkinnoilla palkittu sivustapäin kuvattu seikkailutasohyppely.
Frogmind on aiemmin RedLynxillä työskennelleiden ihmisten porukka, joka on aiemmin työstänyt muun muassa Trials: Evolutionia. GOTY Editionin parissa Frogmindin apuna on ollut Blitworks-indiestudio, joka on ollut sellaisten pelien taustalla kuten Fez, Spelunky ja Bastion. Lisäksi laaduntarkkailuun, markkinointiin ja julkaisuun on saatu avuksi Frozenbyte-studio, joka tunnetaan muun muassa Trine-peleistä.

Konsoli- ja PC-versioissa pelaajat pääsevät koluamaan 100 yksinpelikenttää sekä samoin 100 yhteistyössä pelattavaa kenttää. Lisäksi mukana on 27 moninpelikenttää, joita voi pelata jaetulla ruudulla lokaalisti.

Badland: Game of the Year Edition saapuu Eurogamerin mukaan PlayStation 4:lle ja PlayStation 3:lle 27. päivä toukokuuta, Steamiin päivää aiemmin. Xbox One -versio saadaan ladattavaksi perjantaina 29. päivä.