Syksyn turnaukset käynnissä

Kirjoittanut: Livegamers

22.08.2006

Livegamersin syksyn ensimmäiset turnaukset ovat käynnistyneet. Table Tennis -turnauksessa ensimmäinen kierros on jo melkein pelattu ja sen jälkeen 16 pelaajaa jatkaa kilpailua virtuaalipingiksen mestaruudesta. Otteluiden kulkua voit seurata täällä.
Call of Duty 2 – Syyssota on myös käynnistynyt ja ensimmäisen kierroksen pelejä sovitaan jo. Turnauksessa pelataan Team Deathmatch ja Headquarters -pelimuotoja. Turnaussivun näet täältä.

Lord of the Rings: Battle for Middle-Earth 2 – Keskimaan herruus -turnauksen ilmoittautuminen on käynnissä. Turnaussivulle pääset tästä. Strategioiden paremmuus ratkaistaan kahden hengen joukkueilla.

Counter-Strike 06 -turnauksen ilmoittautuminen ilmoittautuminen on myös alkanut. Turnaussivulle pääset tästä. Tilaa on kahdeksalle neljän hengen joukkueelle. Ilmoittautuminen päättyy viimeistään syyskuun puolivälissä ja turnaus alkaa, jos vaadittu joukkuemäärä täyttyy.

G.R.A.W. -klaaniliigan ilmoittautuminen käynnistyy myös pikapuoliin. Keskustelua liigasta ja säännöt löytyvät täältä.

Syyskuun ja lokakuun aikana on vielä tulossa ainakin turnaus tai liiga Project Gotham Racing 3 -pelistä. Sääntöehdotuksia voit tehdä täällä.