Take-Two julkaisee The Elder Scrolls IV: Oblivionin

Kirjoittanut: Livegamers

04.02.2005

Take-Two Interactive ja Bethesda Softworks ilmoittivat eilen, että yhtiöt ovat sopineet kahden Bethesdan kehittämän pelin julkaisusta. Kyseiset pelit ovat The Elder Scrolls IV: Oblivion ja Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth ja ne julkaistaan juuri perustetun 2K Games -nimikkeen alla.
Sopimuksen tarkkoja yksityiskohtia ei mainittu, mutta Bethesdan edustajan mukaan yhtiö säilyttää yksinoikeuden pelien kehittämiseen ja sisältöön, Take-Two hoitaa ainoastaan jakelun, myynnin ja julkaisun. Muista Bethesdan kehittämistä peleistä sopimuksessa ei ollut mainintaa, mutta spekulaatiot ovat jo alkaneet muun muassa Bethesdan hankkimasta Fallout-lisenssistä.

Take-Twon julkaisumerkki 2K Games on kerännyt nimekkäitä pelejä siipiensä suojaan lähiaikoina. Viime viikolla yhtiö sopi tunnetun Civilization-sarjan pelien julkaisusta ja viime sunnuntaina Major League Baseball -pelien julkaisusta.

The Elder Scrolls IV: Oblivionin julkaisuajankohtaa ja -alustoja ei ole kerrottu, mutta oletettavaa on, että se ilmestyy ainakin PC:lle ja Xbox 2:lle. Call of Cthulhu ilmestyy PC:lle huhtikuun tienoilla. Xbox-version julkaisuajankohta ei ole varmistunut, mutta pelin on kaavailtu ilmestyvän tämän vuoden alkupuolella.