Tämä viikko on ollut peliviikko

Kirjoittanut: Livegamers

12.02.2012

Kuluva viikko on ollut erittäin hektinen pelitalojen tiedotteiden osalta. Alla on kooste tällä viikolla Livegamersin toimitukseen saapuneista uutisoimatta jääneistä tiedotteista.

Xbox Live Arcade -peli BloodRayne Betrayal on ladattavissa Kauppapaikalta 800 Microsoft-pisteen alehintaan. Retrohenkinen hack ´n slash -peli sai IGN:ltä 9/10 pistettä, ja siinä jahdataan vampyyreja.

Lisätietoja pelistä saa sen kotisivuilta http://www.bloodraynebetrayal.com/

Reverb Publishing ilmoitti julkaisevansa yhteistyössä Coffee Stain Studiosin kanssa jatko-osan suositulle PC-pelille, Sanctumille. Sanctum on FPS-peli, jossa puolustetaan maataan rakentamalla linnoituksia ja torneja. Sanctum 2 julkaistaan Xbox Livessä, Playstation Networkissa ja PC:lle.

Lastenpeli Skylanders Spyro’s Adventuren ilmoitettiin saavan jatkoa. Jatko-osan nimi on Skylanders Giants, jossa on uusia jättejä sekä skylanders-hahmoja uusine kykyineen ja persoonallisuuksineen.

Lisätietoa pelistä saa osoitteesta www.skylandersgame.com.

Premium-jäsenet saavat lisäsisältöä Call of Duty: Modern Warfare 3:een uuden Overwatch-kartan myötä 21. helmikuuta. Overwatch sijoittuu New Yorkiin pilvenpiirtäjän rakennustyömaalle. Seuraavien julkaisujen ajankohtia voi katsoa lisäsisältökalenterista osoitteessa http://www.callofduty.com/contentcalendar.

Namco Bandai kertoi 30. maaliskuuta julkaistavan ajopeli Ridge Racer Unboundedin saavan julkaisupäivänä myytävän erityisversion. Normaalihintainen erityisversio sisältää kolme kilpuria (madallettu, sportti ja 60-luvun auto) ja viisi Namco-maalausta, joita ovat PAC-MAN™ (Kinghawk GT), GALAGA™ (Hurricana CX), TEKKEN™ (Crimson TT), SOULCALIBUR™ (Wolfseye GT) ja ACE COMBAT™ (Sylvian Type 8). Lisäksi ennakkotilaajille on luvassa myös seuraavaa:

Gamestop:
RIDGE RACER 1 Car ja tappava ruumisauto

Game, Fona, Verkkokauppa:
RIDGE RACER Type 4 Car ja El Mariachi

Gigantti:
RIDGE RACER 7 Car ja klassinen keltainen lava-auto

Lisätietoa pelistä saa seuraavista osoitteista: http://www.namcobandaigames.eu ja http://www.facebook.com/ridgefan

Square Enix ilmoitti Final Fantasy XIII-2:n Opponent: Lightning & Amodar -nimisen lisäsisältöpaketin olevan ladattavissa 240 Microsoft-pisteen hintaan. Lisäksi Serahin Azrael-aseen voi lunastaa 80 Microsoft-pisteellä.

Activision ja Hasbro julkistivat FPS-peli Battleshipin saapuvan huhtikuussa Eurooppaan. Ensimmäisen persoonan räiskintää ja laivaston taktisen toiminnan simulointia yhdistävän pelin kehittäjä on Double Helix.

EA ja Calibur11 julkistivat Mass Effect 3 -kustomoidut kuoret, joilla on hintaa 89,99 euroa. Kuvat voi katsoa osoitteesta www.calibur11.eu.

Aiemmin nimellä True Crime Hong Kong tunnetun Sleeping Dogs -pelin ilmoitettiin julkaistavan tämän vuoden toisella kvartaalilla.

Lisätietoa pelistä: http://www.sleepingdogs.net ja www.facebook.com/SleepingDogsGame

Gotham City Impostors julkaistiin 1200 Microsoft-pisteen hintaan. Livegamersin beta-ennakko: http://www.livegamers.fi/main/articles.php?show=276

Kingdoms of Amalur: Reckoning saapui kauppoihin.
Livegamersin ennakko: http://www.livegamers.fi/main/articles.php?show=273

EA ja 38 Studios julkistivat myös House of Valor –latauspaketin, joka laajentaa Kingdoms of Amalur: Reckoning tarinaa tuoden peliin seitsemän eksklusiivista tehtävää. Grand Champion Tyr Magnus haastaa pelaajat Valor Areenalla, jossa päätehtävänä on selvitä hengissä barbaarisesta turnauksesta ja lopulta ottaa koko areena haltuun. Pelaaja kohtaa Valor Arenan taisteluiden lomassa uusia yhteistyökumppaneita ja kilpailijoita. Pelaajat voivat lisäksi käydä Arena Battle Boardissa napsimassa lähes loputtomasti uusia taisteluhaasteita. Bonustehtävien suorittamisesta, kuten kaikkien vihollisten voittaminen ilman että oma hahmo saa osumia, saa palkinnoksi uniikkeja tavaroita ja muita palkintoja. Jokainen uuden pelin ostaja saa pelin mukana kertakäyttöisen House of Valor –koodin, jolla latauspaketin voi ladata ilmaiseksi. Pelaajat joilla ei ole koodia, voivat ostaa Kingdoms of Amalur: Reckoning Online Pass –toiminnon 800 Microsoft Pointsilla Xbox Live Kauppapaikalta.

Lisätietoa pelistä löydät osoitteesta www.Reckoning.com. Voit myös tykätä pelistä Facebookissa (http://facebook.com/ReckoningTheGame) ja seurata Twitterissä (http://twitter.com/ReckoningGame).

Catherine julkaistiin perjantaina. Vincent pitää Katherinesta, mutta ei halua sitoutua suhteeseen. Niinpä Vincent päätyykin yöllisille drinksuille kavereidensa kera. Erittäin kaunis nainen nimeltä Catherine viettelee hänet, mutta aamulla Vincentin muisti pätkii, eikä hän ole varma yöllisistä tapahtumista. Vincent joutuu pohtimaan kertoako Catherinesta Katherinelle, ja pian hän ajautuu ihmissuhdesotkujen syövereihin. Lisätietoa pelistä osoitteessa http://www.catherine.deepsilver.com/.

Lähde: Lehdistötiedote