Tarinoi ja voita Max Payne 3

Kirjoittanut: Livegamers

21.05.2012

Livegamers järjestää yhdessä 3H Distributionin kanssa Max Payne 3 -aiheisen kilpailun, jossa paras tarinankertoja palkitaan kyseisellä pelillä sekä Max Payne 3 -paidalla.
Äskettäin kauppoihin saapunut Max Payne 3 jatkaa alunperin suomalaisen Remedyn luomaa pelisarjaa uuden kehitystiimin voimin. Pelisarjan ja samalla pelin päähenkilön nimi, Max Payne, tarkoittaa erittäin vapaasti käännettynä maksimaalista kipua.

Livegamersin käyttäjien onkin nyt tarkoitus kertoa lyhyt tarina jostain tapahtumasta, jolloin niin sanotusti tyhmästä päästä on kärsinyt koko keho ja tuloksena on ollut ”maksimaalinen kipu”. Tarinan maksimipituus on noin yksi A4-sivu. Raati valitsee vastauksista parhaan tarinan ja palkitsee kirjoittajan yllä mainituilla palkinnoilla. Paras tarina julkaistaan kisan päätyttyä.

Tekstin arviointiin vaikuttavat muun muassa tekstin yleinen kieliasu, tarinan kerrontatapa, mieleenpainuvuus sekä tietenkin itse sisältö ensimmäisestä merkistä viimeiseen pisteeseen. Kaikkien pilkkujen ei tarvitse kuitenkaan olla aina kohdallaan, mutta tekstin tulee olla lukukelpoinen.

Tarina lähetetään yksityisviestinä Spesille otsikolla ”Max Payne”.

Jos vastauksen lähettämisessä tulee ongelmia, tarkista onko viestissäsi hymiöitä yli sallitun määrän, tai jaa vastauksesi kahteen eri viestiin.

Kilpailun vastausaika päättyy 10. kesäkuuta. Huomioithan, että peli on kielletty alle 18-vuotiailta ja näin ollen vain täysi-ikäiset saavat osallistua kilpailuun.