Team Livegamers NXL-liigan voittoon!

Kirjoittanut: Livegamers

19.05.2006

Livegamersin edustusjoukkue voitti puhtaalla pelillä Nordic Xbox Leaguen ensimmäisen osakilpailun. Virallisesti liiga päättyy 20.5., joskin kaikki pelit on jo pelattu. Koko liigan aikana SFP-klaanin jäsenistä koostunut joukkue hävisi vain kaksi erää. Ensimmäisessä osaottelussa pelattiin Call of Duty 2 -peliä.
Livegamersin ensimmäiseen edustusjoukkueeseen kuuluivat
Mikzu, Papa Fierce, Prencer ja Doctor Evil. Haastattelimme Team Livegamersin joukkueenjohtajaa, Mikzua. Alla kysymykset ja vastaukset:

Kysymys: No millaiset on tunnelmat nyt, kun voitto varmistui?
Vastaus: ”Voitto toi uskomattoman hienon onnistumisen tunteen, koska etukäteen oli sovittu, että vain voitto kelpaa. Voittamaton olo voisi ehkä kuvailla tätä olotilaa kaikkien kuuden voitetun pelin jälkeen, mitäpä siinä muuta. :)”

K: Mikä ottelu oli vaikein ja miksi?
V: ”Peliplaneetta ja PELIT olivat vaikeimmat pisteiden valossa, mutta itselleni PELIT ehkä hieman jännittävämpi odottaa ja pelata, koska tiesimme, että sieltä tulee tahtoa täynnä oleva joukkue vastaan taannoisen karsintaottelun jälkeen. Varsinkin heidän päästessään 1-0 johtoon tuntui siltä, että he todella saivat haluamansa revanssin ja henkisen yliotteen. Siinä tilanteessa tuntui, että tappio häämöttää. Onneksi kuitenkin rupesimme pelaamaan omalla tasollamme seuraavissa erissä, vaikka paineita saattoi hiukan ollakin.”

K: Oliko NXL-liiga millainen kokemus?
V: ”Liiga toi mukavasti vaihtelua normipelaamiseen, tuli jotain tavoiteltavaa sen sijasta, että pelaisi satunnaisia ulkomaalaisia vastaan, joiden kanssa pelien pelaaminen hyvässä hengessä tuntuu joskus tuottavan ihmeen paljon vaikeuksia. Tietenkin hienot palkinnot, näkyvyys ja Livegamersin edustusjoukkueen titteli toivat vielä roimasti lisää potkua. Kokemuksena liiga oli hieno tietenkin jo senkin takia, että sain pelata hyvien tyyppien kanssa voitosta, joka myös lopulta saavutettiin. Lisäksi pelien sopiminen oli helppoa ja matsit saatiin pelattua sujuvasti. Sääntöihin olisin ehkä itse saattanut keksiä jotain pientä siloiteltavaa.”

K: Aiotteko pyrkiä seuraavien osaotteluiden edustusjoukkueeksi?
V: ”Allekirjoittanut itse lähtee heinäkuussa hieman isompien herrojen palvelukseen, eli itse tuskin pyrin. Jos muiden puolesta saa jotain sanoa niin uskon, että sopivan pelin napsahtaessa kohdalle heiltä lähtee taitava joukkue mukaan kilpailemaan edustuspaikasta.”

Alla otteluiden tulokset:

07.05. Team Livegamers 2
vs Team Pelaajaboard 0
06.05. Team eDome/Muropaketti 0
vs Team Livegamers 2
05.05. Team Livegamers 2
vs Team Tilt.tv 0
05.05. Team Livegamers 2
vs Team Peliplaneetta.net 1
05.05. Team Livegamers 2
vs Team KonsoliFin 0
05.05. Team Livegamers 2
vs Team PELIT 1

Livegamersin ylläpito ja avustajat kiittävät joukkueen jäseniä A-luokan edustamisesta. Liigan lopulliset tulokset näet täältä.