Team Ninja -infoa

Kirjoittanut: Livegamers

21.05.2005

IGN:än saamien tietojen mukaan Ninja Gaiden 2 ei tulisikaan Xbox 360:lle, kuten on odotettu, vaan joko PS3:lle tai Revolutionille.
IGN perustaa arvailunsa siihen, ettei Team Ninja -pomo Tomonobu Itagaki julkistanut sitä E3-messuilla Xbox 360:lle. Tämä ei tietenkään tarkoita, ettei se tulisi tulisi X360:lle, mutta avaa mahdollisuuden kehittää peliä muille koneille. Itagaki myös sanoi, että pelin vaikeustasoa ei olla helpottamassa.

Ninja Gaiden 2 ei joka tapauksessa ole tulossa ihan lähitulevaisuudessa, sillä yhtiö ei käytä siihen kaikkia resurssejaan. X360:lle julkaistava Dead or Alive 4 on etusijalla.

Team Ninja julkisti E3-messuilla DOAX2:n (työnimi), joka julkaistaan X360:lle. Dead or Alive: Xtreme Beach Volleyballin jatko-osa saa Live-tuen, jonka puitteissa muun muassa voi vaihdella tavaroita, tavallisen pelaamisen lisäksi. Mahdollisesti mukana tulee olemaan myös uusia lajeja sekä spectator-ominaisuus, eli voit katsoa muiden matsia. Uusia taistelijoita on mukana varmasti, Itagaki kertoi.

Ninja Gaiden 2:n tai DOAX2:n julkaisupäivää ei kerrottu.