Team Ninjalta seuraavaksi Dead or Alive Xtreme 2

Kirjoittanut: Livegamers

31.01.2006

Team Ninjan Tomonobu Itagaki on kertonut uusimman Famitsun haastattelussa tiiminsä työn alla olevista peliprojekteista. Hän varmisti, että Team Ninjan seuraava peli tulee olemaan DoAX 2, joka on jatkoa noin kolme vuotta sitten Xboxille julkaistulle Dead or Alive Xtreme Beach Volleyball –pelille. Itagin mukaan kuitenkin peli ei ole vielä läheskään valmis, mutta muun muassa pelin alku ja loppu ovat jo työn alla. Myöskään julkaisupäivää hän ei vielä ollut valmis kertomaan mahdollisten viivytysten takia.
Itagi kertoi lisäksi Team Ninjan muista projekteista DoAX 2:n jälkeen. Ensimmäisenä tulossa on Ninja Gaiden 2 ja sen jälkeen vielä tuntematon Project Progressive. Kertomansa mukaan Ninja Gaidenin tulevalle jatkolle hänellä on todella suuret odotukset. Tavoitteena olisi luoda “täydellinen” toimintapeli ja viedä interaktiivisuus videopeleissä maksimiinsa.

Lopuksi Itagi kertoi, että tulevista peleistään huolimatta etusijalla tiimille on edelleen Dead or Alive 4. Team Ninja työskentelee nimittäin DoA 4:n online-patchin kanssa, joka olisi tarkoitus julkaista helmikuun aikana. Patchin pitäisi korjata monia live-pelaamiseen sekä käyttöliittymään liittyviä ongelmia. Uusia pukuja ja muita lisäyksiä odottaville Itagilla oli kuitenkin huonoja uutisia. Content Downloadeja ei todennäköisesti ole odotettavissa rahan ja ajan puutteen johdosta. Asiaa ei ole kuitenkaan vielä lopullisesti lyöty lukkoon, sillä tiimin sisällä olisi kannatusta lisäyksille.