Telltale ja Marvel yhteistyöhön – peli luvassa vuonna 2017

Kirjoittanut: Livegamers

24.04.2015

Pelitalo Telltalella on monta rautaa tulessa, eikä hiipumisen merkkejä näytä olevan. Uunituoreen tiedotteen mukaan Telltale on solminut yhteistyösopimuksen Marvel Entertainment -viihdeyrityksen kanssa. Marvel Entertainmentiin kuuluu muun muassa Marvel Comics -tytäryhtiö, joka on parhaiten tunnettu sarjakuvakustantamona.
Telltale kertoo työstävänsä Marvel-peliä, jonka on tarkoitus nähdä päivänvalo vuoden 2017 aikana. Yritys ei kuitenkaan tarkentanut, mihin sarjakuvaan pelisarja, tai mahdollisesti monikossa pelisarjat, liittyvät.

Marvel-pelin julkaisu tulee olemaan vasta parin vuoden päästä, koska Telltalella on kehityksen alla uudet kaudet episodipeleihin The Walking Dead ja The Wolf Among Us. Lisäksi työn alla on ainakin eräänlainen spin-off Minecraftista.

Kaiken tämän lisäksi uutisoimme pari kuukautta sitten Telltalen ja Lionsgate-elokuvastudion solmimasta yhteistyösopimuksesta. Tästäkin kuviosta lienee lupa odottaa jotain pelisarjaa, kuten Hunger Games -elokuvasarjasta tai Mad Men -tv-sarjasta.