The Crew 2 kaahaa kauppoihin keväällä

Kirjoittanut: Livegamers

25.08.2017

Ubisoftin kaahailupeli The Crew 2 saapuu kauppoihin ensi keväänä. Julkaisupäiväksi tarkentui Gamescom-messuilla maaliskuun 16. päivä.
Yhdysvaltojen avoimeen pelimaailmaan keskittyvä The Crew 2 tarjoaa uudenlaisen ajopelikokemuksen. Edeltäjänsä lailla mukana on laaja valikoima erilaisia autoja aina rata-autoista urheiluautoihin ja muskelikaaroihin, mutta nyt mukana ovat myös moottoripyörät, veneet ja lentokoneet.

Erilaiset ajoneuvotyypit mahdollistavat erilaisia pelimuotoja ja perinteisen kisaamisen ohella päästään kokemaan myös freestyle-tyylistä maailman tutkimista erilaisine ajokkeineen ja maastotyyppeineen. Mikä parasta, ajoneuvoa voi vaihtaa vaikka kesken ajamisen. San Franciscon Golden Gatella autolla kisatessa voidaankin ohjaimenpainalluksella vaihtaa vaikka veneeseen ja ajaa sillan alta tai siirtyä lentokoneen puikkoihin nauttimaan upeasta auringonlaskusta ilmasta käsin.

Erilaisia kisatyyppejä on yllin kyllin ja lisää julkistetaan Gamescom-pelimessujen aikana tällä viikolla. Koettavaa ja pelattavaa on tarjolla niin yksinpelitarinassa kuin moninpelikisoissakin, eikä unohdettu ole myöskään sunnuntaisuhareita, jotka haluavat vain nauttia maisemista valitsemansa kulkuvälineen ohjaksissa.

The Crew 2 julkaistaan PlayStation 4 Pro:lle, PlayStation 4:lle, Xbox One X:lle, Xbox Onelle sekä Windows-tietokoneille.

Lähde: Lehdistötiedote