The Crew 2:ssa päristellään Harrikoilla

Kirjoittanut: Livegamers

19.08.2017

Ubisoft on ilmoittanut tuovansa ikoniset Harley-Davidsonin moottoripyörät ensi vuonna julkaistavaan avoimen pelimaailman The Crew 2 -ajopeliin. ”Harrikat” edustavat amerikkalaista moottoripyöräosaamista kaikkien aikojen legendaarisimmassa muodossa. Harley-Davidsonin moottoripyörissä yhdistyvät vauhti, tyyli ja ylivertainen moottoriurheilun henki tavalla, joka on keskeisessä roolissa myös The Crew 2:n pelimaailmassa.
Ensimmäisenä pelissä julkaistaan Harley-Davidson 883 -malli, joka edustaa riisuttua minimalismia ja niin sanottua autotallirakentelijan tyyliä. Muita moottoripyörämalleja tuodaan pelin julkaisun jälkeen pidemmällä aikavälillä. Harley-Davidsonin moottoripyörät ovat edustaneet amerikkalaista henkeä, vapautta ja avoimen tien rakkautta jo lähes 115 vuoden ajan. The Crew -ajopelin myötä jokaisella on mahdollisuus kokea sama elämys virtuaalisesti täysin avoimessa ja valtavassa pelimaailmassa.

The Crew 2 -ajopeli julkaistaan alkuvuodesta 2018 sekä PlayStation 4 Pro-, PlayStation 4-, Xbox One X- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin tarkempi julkaisupäivä vahvistetaan myöhemmin.

Lähde: Lehdistötiedote