The Crewiin ilmainen kokeilujakso

Kirjoittanut: Livegamers

25.03.2015

Xbox Onen sekä PlayStation 4:n omistajat pääsevät tutustumaan Ubisoftin MMO-ajopeli The Crewiin veloituksetta. Kaksituntisen tutustumisjakson on määrä saapua 25. maaliskuuta eli tänään. Kahden tunnin demoilun jälkeen pelaaja voi ostaa pelin itselleen ja jatkaa suoraan siitä mihin ensimmäisten tuntien aikana on pelissä jäänyt.
Lisäksi peliin päivitettiin Vintage-autopaketti sekä Vintage-pelipäivitys, joka sisältää uuden pelaaja vastaan pelaaja -pelimuodon. Vintage-autopaketti sisältyy pelin kausikorttiin. Vintage-päivitys tuo pelaajille myös neljä uutta maksutonta tehtävää.

Yksinään Crew ei ole kovinkaan kaksinen, tosin tarinaltaan se jaksaa pitää otteessaan. Oletuksena tosin se, että kampanjan ajaa suoraan läpi, koska kaikkea muuta välissä on aivan järjetön läjä. Perustehtävien lisäksi matkan varrelta löytyy pienempiä tehtäviä, joista voittaa omaan autoonsa lisää osia, jolloin menopelistä tulee parempi. Mitä parempi suoritus on, sen parempi osa. Minitehtävistä löytyy muun muassa ajolinja-, nopeus-, etäisyys- ja slalomhaasteita. Jokaista minihaastetta on noin sata, ja edellä mainittuna on vasta noin puolet. Paremman annin pelistä saa, kun on kavereita mukana.

Lue Slayahin peliarvostelu Ubisoftin ajopelistä kokonaisuudessaan täältä.

Lähde: Lehdistötiedote