The Cursed Crusade lokakuussa

Kirjoittanut: Livegamers

27.09.2011

PAN Vision Finland Oy maahantuo lokakuussa markkinoille brutaalin ja armottoman pelitarinan ristiretkien aikakaudelta. Ranskalaisen Kylotonn Games -pelistudion The Cursed Crusade on synkkätunnelmainen ja ankaraan maailmaan sijoittuva toimintaseikkailu pimeällä keskiajalla. Se yhdistelee toisiinsa taistelupitoista toimintaa ja roolipelimäisiä piirteitä pahamaineisella aikakaudella.
Pelin tarina vie 1100-luvun loppupuolelle, aikaan juuri ennen neljännen ristiretken alkua. Ristiretki saa alkunsa Paavin aloitteesta ja temppeliritarit liittyvät mukaan pyhään tehtävään. Pelin keskiössä ovat temppeliritari Denz de Bayle sekä hänen varaskumppaninsa Esteban. Yhdessä he saavat kokea niin ristiretkien synkät ja väkivaltaiset hetket kuin nähdä historiallisten suurkaupunkien loiston. Kaiken taustalla on kuitenkin synkkä ja kammottava salaisuus, josta vain harvat temppeliritarit tietävät. Mutta salaisillakin asioilla on usein ikävä tapa tulla esiin…

The Cursed Crusade on toimintaroolipeli, jossa tekemistä on miltei neljänkymmenen tehtävän verran, sekä yli sata veristä lopetusliikettä ja reilut 130 erilaista asetta. Valittavissa on kuusitoista erilaista taistelutekniikkaa ja noin 400 erilaista hyökkäystä. Tarinaltaan peli on sukellus historiallisiin tapahtumiin, joihin yhdistetään sopivasti fiktiota ja toimintaa.

Yksinpelimuodon rinnalle on tarjolla myös moninpeli, jossa tarina voidaan kokea kahden pelaajan yhtäaikaisessa pelitilassa: toinen pelaajista ohjastaa temppeliritari de Baylea ja toinen varas Estebania.

Peli julkaistaan Suomessa 14.10. Xbox 360:lle, Playstation 3:lle ja PC:lle. Ikäraja pelille on PEGI 18.

Lisätietoja pelistä saat pelin kotisivuilta.

Lähde: Lehdistötiedote