The Division jatkuu toiselle vuodelle ilmaisilla lisätehtävillä

Kirjoittanut: Livegamers

09.03.2017

Ubisoft on julkaissut tiedotteen, jonka mukaan Tom Clancy´s The Divisionia tullaan pitämään elossa toisenkin vuoden verran erilaisten lisätehtävien ja tapahtumien avulla. Kaikki tuleva lisäsisältö tulee olemaan ilmaista ja peliin tullaan myös lisäämään kaksi lisäosaa, myöskin ilmaiseksi. Ensimmäinen lisäosa ”perustuu event-systeemiin, joka tuo peliin erilaiset leaderboardsit, uniikit varusteet, sekä tehtäväkertoimet”
Pelin kehittäjästudio Massive Entertainmentin pomo, Julian Gerighty, kertoo peliin tulevan myös varustetallennus, mikä mahdollistaa erilaisten varusteiden ja aseiden nopean vaihdon tietynlaisiin tehtäviin ja tapahtumiin. Voit esimerkiksi tallentaa tehtäviä varten oman varustepaketin ja vaihtaa sen nopeasti toisenlaiseen, kun siirryt Dark Zonelle. Samalla peliin tullaan lisäämään paljon erilaisia ”haastetehtäviä” ja aktiviteetteja, jotka ovat hieman kuin Divisionin omat saavutukset.

Toisesta lisäsisältöpaketista ei vielä kerrottu juuri mitään, mutta Julianin mukaan se tulee olemaan enemmän sisältöpainotteinen. Se ei kuitenkaan tarkoita, että peliin tultaisiin välttämättä lisäämään lisää tarinatehtäviä, koska se on tällaiseen peliin haastavaa. Pelialueen koko ei myöskää tule kasvamaan, tai levelikatto nousemaan, mutta he lupaavat tuoda silti jotain odottamisen arvoista ja jotakin, mikä tuo uudenlaisen näkökulman asioihin.

Divisionin vuosipäivän kunniaksi pelaajat saavat palkinnoksi 200 premium-kredittiä, uuden hahmoanimaation, kaksinkertaiset XP-boostit, sekä tuplamäärän avattavia varustelaatikoita.