The Division päivittyy lisäsisällön kera

Kirjoittanut: Livegamers

22.05.2016

Tom Clancy´s The Division päivittyy tiistaina 24. toukokuuta ja luvassa on lisää sisältöä peliin. Versionumeroa 1.2 kantava Conflict-päivitys on ilmainen DLC.
The Division saa uuden Incursion-tehtävän, kun Columbus Circle esittäytyy. Tehtävässä pelaajien on raivattava tieltään Rikers-vastustajat, jotka ovat ottaneet haltuunsa Manhattanin ilmapuolustusasemat, ja saavat sitä kautta haalittua itselleen kaikki varustetoimitukset.

Uusia ja haastavampia vihollisia saapuu Division-agenttien tielle ja he kantavat titteliä Faction Leaders. Myös nämä High Value Targets -viholliset pudottavat kuoltuaan parempia aseita ja varusteita.

Dark Zonelta haalittujen varusteiden lähettämiset ulos Dark Zonelta tulee kertaheitolla haastavammaksi ja kuumottavammaksi, kun helikopterin köyteen jo kiinnitetyt paketit voi varastaa toisilta agenteilta. Pelaajien onkin hyvä suojata pakettien lähetys aina siihen asti, kunnes helikopteri poistuu paikalta.

Dark Zonen nimetyt viholliset pudottavat kuollessaan sinetöityjä arkkuja, joiden luvataan tarjoavan pelaajille ”mysteerisiä esineitä”. Tarjolla lienee jälleen parempaa varustetta.

Varustesetit saavat myös lisää haalittavaa, kun tarjolle tulevat Hunter’s Faith, Lone Star, Final Measure ja Predator’s Mask -varusteet. Varusteiden kerrotaan tarjoavat jälleen ainutlaatuisia bonuksia.

Uusista High End -aseista päivänvalon näkevät Hungry Hog M60 -kevyt konekivääri, Centurion M1911 -pistooli, Medved SAIG A12 -haulikko sekä Historian M1A MMR -kivääri.