The Divisioniin tulossa massiivinen päivitys ja lisää pelattavaa

Kirjoittanut: Livegamers

23.01.2017

Tom Clancy’s The Division on saamassa uuden lisäosan, jota kutsutaan nimellä The Last Stand. Samalla peliin tulee valtava päivitys, joka korjaa lukuisia ongelmia ja muuttaa aseiden sekä varusteiden erikoisuuksia. Mukaan tulee myös uusi Incursion-tehtävä.
The Last Standissa pelaajat kohtaavat toisensa Dark Zone-alueella, mutta tällä kertaa mukana on myös selkeä tehtävä: pelaajat jaetaan kahteen neljän pelaajan joukkueeseen, tarkoituksenaan vallata alueita vihollisjoukkueelta. Mukana on myös tekoälyvihollisia, jotta meno ei pysyisi liian rauhallisena. Pelimuoto on muusta pelistä täysin erillinen osa, eivätkä pelaajat täten menetä kuollessaan tai hävitessään tavaroitaan, rahojaan tai kokemuksiaan.

The Last Standin kylkeen julkaistaan myös 1.6 -päivitys, joka tuo mukanaan kolme uutta Dark Zone -aluetta, erilaisia haastetapahtumia, Dark Zonen pelaajataulukot, uuden vaikeustason sekä uusia varustepaketteja, bugikorjauksia ja uuden valuutan.

Täydellisen tiedotteen päivityksestä voit lukaista täältä.

Julkaisupäivä ei ole vielä tiedossa, mutta Ubisoftin mukaan sen pitäisi tapahtua ”pian”. Molemmat tulevat kaikille alustoille samaan aikaan.