The Elder Scrolls Onlinessa ilmaisviikonloppu

Kirjoittanut: Livegamers

10.12.2015

Tulevana viikonloppuna kaikki The Elder Scrolls Onlinesta kiinnostuneet pääsevät testaamaan peliä maksutta PC:llä ja Xbox Onella. PlayStation 4:llä testaaminen ei ole toistaiseksi mahdollista, mutta Bethesda kertoo työstävänsä vastaavaa testijaksoa myös Sonyn pelikonsolille.
Pelille julkistettii aiemmin The Game Awards -gaalassa huima tempaus, jossa joku pelin pelaajista voittaa itselleen miljoona dollaria riihikuivaa. Arvontaan voi osallistua pelaamalla peliä, ja myös ilmaisviikonloppuna peliä pelanneet pelaajat pääsevät arvontaan mukaan. Palkintopotti maksetaan voittajalle vuosittaisissa 50 000 dollarin erissä. The Elder Scrolls Online on myös kaikille ilmaisviikonloppuun osallistuville pelaajille 60 prosentin alennuksessa.

”Elder Scrolls Online lupailee paljon. Sadan tunnin kampanja, laaja pelialue, lukematon määrä tehtäviä, mittavia sisältöpäivityksiä sekä sosiaalista kanssakäymistä. Ensimmäistä lukuunottamatta kyseessä on siis eräänlainen elämäsimulaattori. Pelibisneksessä nykytrendinä näyttää olevan mahdollisimman iso ominaisuuksien luettelo, ei niinkään pelimekaniikan toimiminen. Selviytyykö The Elder Scrolls Online lupauksistaan tarjota lähes loputon ja immersiivinen pelikokemus?”

Lue ScorpioNin arvostelu The Elder Scrolls Onlinesta kokonaisuudessaan täällä.