The Evil Withinin viimeinen lisäosa sai julkaisupäivän

Kirjoittanut: Livegamers

13.05.2015

Kauhupeli The Evil Withinin viimeinen lisäosa, The Executioner, sai julkaisupäivän. Laajennus julkaistaan parin viikon päästä tiistaina, eli 26. toukokuuta. Eurooppalaiset PlayStation-pelaajat joutunevat odottamaan lisäosan saapumista PlayStation Storen päivittymiseen asti.
The Executioner on pelin kolmas ja viimeinen kausipassiin sisältyvä laajennus. Julkaisupäivän lisäksi Bethesda julkisti The Executionerista lyhyen kiusoittelutrailerin, jolla nähdään laajennuksen ensimmäisen persoonan toimintaa ja vilaus The Keeper -hahmosta.

Yhteenottoja jos jonkinlaisten pomojen kanssa on runsaasti, ja niistä selviytymiseen tarvitaan mäiskimisen lisäksi ─ ja usein myös sijasta ─ vanhaa kunnon ongelmanratkaisukykyä. Peli on haastava, muttei mahdoton ─ joskin eritoten pomojen kanssa saa ottaa useamman erän, ja yrityksen ja erehdyksen kautta etenemiseen on syytä varautua. Valitettavasti kuitenkin kolmannen tai neljännen kerran toistuva pomotappelu alkaa ennen pitkää tuntua hieman arkiselta, eikä enää niin ahdistavalta kuin ensimmäisellä kerralla.

Lue Crossed Daggersin virallinen peliarvio The Evil Withinistä kokonaisuudessaan täällä.