The Outfit (X360) Infoa

Kirjoittanut: Livegamers

17.05.2005

THQ ja Relic Entertainment julkistivat eilen The Outfit -nimisen Xbox 360 -pelin. The Outfit on ryhmäpohjainen toimintapeli, joka sijoittuu toiseen maailmansotaan.
The Outfit yhdistelee elokuvamaista kerrontaa, strategiaa ja ryhmäpohjaista toimintaa. Peli sijoittuu sodan runtelemaan Eurooppaan ja pelaajan ryhmän tehtävänä on (yllättäen) taistella Natseja vastaan linjojen takana. The Outfitissä on valittavana kolme erilaista joukkueenjohtajaa omaksi pelihahmoksi, joista jokaisella on erilaiset taidot ja vahvuudet. Pelaajan tehtävänä on ohjastaa kahta ryhmäänsä läpi vaihtelevien tehtävien.

Pelihahmonsa ominaisuuksia pystyy parantamaan taistelusta saatavilla pisteillä, joilla pystyy myös kutsumaan tykistöä, ilmavoimia tai tankkeja tukemaan vaikean tilanteen yllättäessä, sekä rakentamaan konekivääripesäkkeitä, tai panssaritorjunta-asemia. Laajuutta on siis luvassa.

The Outfitiin on myös luvattu tulevan täysin tuhoutuva ympäristö, 12 laajaa ja eeppistä yksinpelitehtävää sekä täysi Live-tuki (Co-op + muita pelimuotoja). Peli myös tukee 16:9 -kuvasuhdetta ja 720p HD-formaattia.

Pelin laajempi julkistus tapahtuu huomenna virallisesti alkavilla E3-messuilla, jolloin myös pelin viralliset kotisivut avautuvat. Sivuille tulee kuvia ja videoita pelistä.