The Walking Deadin kolmas kausi starttaa joulukuussa

Kirjoittanut: Livegamers

24.11.2016

The Walking Dead: A New Frontier: Episode 1 saapuu digitaalisesti ladattavaksi 20. joulukuuta kaikille mahdollisille nykypäivän alustoille.
Telltale Games myös kertoi pelin fyysisen version saapuvan kauppoihin helmikuun 7.päivä. Fyysinen versio sisältää kolmannen kauden ensimmäisen jakson sekä kausipassin, jonka avulla kaikki kolmannen kauden jaksot ovat pelattavissa sitä mukaa kun ne julkaistaan. Tämä versio on saatavilla vain PlayStation 4:lle, sekä Xbox Onelle.

Ennakkotilaamalla uusimman kauden PlayStation Storesta, saa samaan pakettiin myös kaksi aiempaa kautta sekä The Walking Dead: Michonnen.

A New Frontierin kuvaus kuuluu seuraavasti:

”Kun perhe on kaikki mitä sinula on enää jäljellä… Kuinka pitkälle olet valmis menemään suojellaksesi sitä? Neljä vuotta yhteiskunnan kaatumisen jälkeen vain kourallinen sivilisaatiota nousee kaaoksesta, mutta millä hinnalla? Kun Javier, perhettään etsivä nuorimies, tapaa teini-ikäisen Clementinen, heidän kohtalonsa sitoutuvat yhteen tarinassa, jonka jokainen päätös on sinun käsissäsi. Kuten on myös heidän elämänsä.”

Telltale Games näyttää ensimmäisen pelikuvatrailerin pelistä The Game Awardseilla, 1. joulukuuta.