The Wild Eight tarjoaa yhteistyöselviytymistä

Kirjoittanut: Livegamers

11.04.2016

Venäläinen 8 Points -indiestudio on tiedottanut käynnistäneensä joukkorahoituskampajan tuodakseen The Wild Eight -selviytymispelin PlayStation 4:lle, Xbox Onelle sekä PC:lle.
The Wild Eight on juonen myötä eteenpäin kulkeva, kahdeksan pelaajan yhteistyössä käytävä selviytymispeli. Peli sijoittuu Alaskan ankariin olosuhteisiin ja kahdeksan pelaajan tiiviiseen ryhmään tuodaan lisämaustetta, kun yksi pelaajista on aina petturi, jonka verenhimo ajaa hulluuteen.

Pelin ydin on tuttua selviytymispeleistä: metsästetään eläimiä, kyhätään nuotioita, tehdään varusteita ja yritetään selviytyä nälästä.

”Olemme kokenut ryhmä, joiden jäsenet ovat itsenäisesti tehneet pelejä jo usean vuoden ajan”, 8 Points kertoo. ”The Wild Eight on ollut kehityksessä nyt kuuden kuukauden ajan. Peli on yhdistelmä kokemustamme hardcore-pelaajina ja asumisesta yhdessä syrjäisemmistä paikoista maailmassa.” 8 Pointsin studio sijaitsee Venäjän Jakutiassa, Siperiassa.

Pelin joukkorahoituskampanja on käynnissä Kickstarterissa toukokuun 13. päivään saakka, ja tavoitteena on kerätä 50 000 dollaria. Uutista kirjoittaessa summa oli kivunnut jo yli 14 000 dollarin. The Wild Eightin PC-, Mac- ja Linux-julkaisun on tarkoitus koittaa loppuvuoden 2016 ja alkuvuoden 2017 tienoilla, PlayStation 4- ja Xbox One -versioiden seuraavan myöhemmin perässä.