The Witcher 3:n ensimmäinen iso laajennus päivättiin

Kirjoittanut: Livegamers

08.09.2015

Pelistudio CD Projekt Red julkaisi ensimmäisen kiusoittelutrailerin roolipeli The Witcher 3: Wild Huntin ensimmäisestä maksullisesta laajennuksesta. Hieman alle minuutin mittaisella Hearts of Stone -tiiserillä Geraltin tilanne on vähintäänkin kinkkinen, kun tätä raahataan vangittuna ja kädet sidottuina kohti tyrmää.
Hearts of Stonen kerrotaan tarjoavan yli kymmenisen tuntia lisäpelattavaa ja se sijoittuu jo olemassa olevaan pelialueeseen. Lisäriä työstää CD Projekt Redin perustama, pienempi yksikkö Krakovassa. Alta löytyvän trailerin lopusta selviää, että laajennus julkaistaan 13. lokakuuta. Lisärin kerrotaan sisältävän uusia mörköjä, hahmoja ja uuden juonikuvion. Hearts of Stonen voi hankkia itselleen joko fyysisenä versiona tai digitaalisesti. Digitaalinen versio maksaa kymmenisen dollaria. Fyysinen versio on hinnaltaan 20 euroa ja se sitältää lisärin lisäksi Gwent-korttipelin Monster ja Scoia´tael -pakat paketteineen. Pelin Kausipassi kustantaa 25 euroa, johon sisältyy myös ensi vuonna saapuva Blood & Wine.

The Witcher 3: Wild Hunt laajentuu Hearts of Stonen jälkeen aikaisin 2016, kun Blood & Wine julkaistaan. Jälkimmäisen lisärin luvataan tarjoavan kokonaan uusia pelialueita ja yli 20 tuntia pelattavaa.