The Witcher 3:n toinen pelattava hahmo julki

Kirjoittanut: Livegamers

16.12.2014

Puolalainen pelistudio CD Projekt Red julkisti The Witcher 3:n toisen pelattavan päähenkilön. Tutun Geraltin lisäksi pelaajat tulevat pelisarjan kolmannessa julkaisussa seuraamaan Ciri-nimisen hahmon tarinaa.
”Ciri näyttelee tärkeää roolia Witcher-universumin juonessa. Hän on voimakas, elävä ase, joka on kykeneväinen sekä parantamaan että tuhoamaan kaiken ympärillään”, hahmoa kuvaillaan.

Vaikka Cirin onkin kerrottu olevan avainasemassa pelissä, CD Projekt Red haluaa alleviivata, että The Witcher 3:n tarinassa Geralt on yhä tarinan päähenkilö.

”Cirin tekeminen pelattavaksi hahmoksi avasi tiimille muutamia kerrontaan liittyviä uusia mahdollisuuksia. Vaikka Ciri onkin tärkeä hahmo, hän ei kuitenkaan ole samalla tapaa keskiössä kun Geralt. Pelin juoni keskittyy yhä Geraltin tarinaan ja pelin ydin on yhä siinä, miten pelaaja kohtaa erilaiset vaihtoehdot ja mitä päätöksiä hän tekee”, studiolta kerrottiin.

Aikaisemmin viime viikolla uutisoimme CD Projekt Redin päätöksestä lykätä The Witcher 3:n julkaisua. Pelin viimeisin ilmoitettu julkaisupäivä on 19. toukokuuta ja se saapuu PC:n lisäksi myös Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle.