THQ valmis haastamaan EA:n ja Activisionin FPS:ssä

Kirjoittanut: Livegamers

06.03.2011

EA:n pomo John Riccitiello on julkisesti ilmoittanut haluavansa voittaa FPS-pelaajat takaisin Call of Dutyn julkaisijalta Activisionilta. Nyt taistelukentälle on tulossa mukaan myös kolmas osapuoli, kun Homefrontin julkaisija THQ ilmaisi kiinnostuksestaan osallistua Riccitiello/Kotick rähinöihin.
”Missiomme on osallistua keskusteluun. Yhdessä Battlefieldin, Call of Dutyn, Medal of Honorin kanssa. Ja haluaisin ajatella, että olemme mukana keskusteluissa.”, THQ:n varapääjohtaja Danny Bilson sanoi.

Bilsonin mukaan hänellä oli tiedossa jo Homefront-projektia aloittaessa, että jos he kehittävät modernia ensimmäisen persoonan ammuntapeliä, he kilpailevat CoDin kanssa. ”Voimmeko voittaa heidät? Upeiden pelien luvut ovat olleet järjettömän suuria useiden vuosien ajan. Tämä on franchise-julkaisu, mutta tähän mennessä kaikki on sujunut hyvin. Mielestämme meillä on erittäin hyvä peli. Uskon, että erityisesti moninpelin taistelutantereet ovat ihan yhtä hauskoja kuin muidenkin.”, hän spekuloi.

Bilsonin mukaan Homefrontia on ennakkotilattu yli 200 000 kappaletta pelkästään Yhdysvalloissa, mutta mies odottaa vielä parempaa menestystä. Hän myöntää, että lukemat eivät pärjää CoDeille, mutta toteaa lopuksi Eurogamerille antamassaan haastattelussa, että he tekevät niin hyvän pelin kuin suinkin mahdollista, myyvät sitä niin hyvin kuin osaavat ja toivovat parasta. Homefront julkaistaan 18. maaliskuuta Xbox 360:lle, PS3:lle sekä PC:lle.