Tietoa DiRT 3:sta

Kirjoittanut: Livegamers

03.08.2010

Luvassa on muun muassa lunta, jäätä ja YouTube-videoita. Lisää löylyä heitetään lupaamalla pelin olevan isoin, sisällöltään rikkain ajopeli, mitä Codemastersin studiolta on ikinä kurvannut ulos.
Täysin uudistettu ura-moodi keskittyy tiimissä ajamiseen. Pelaaja asetetaan huippukuskin rooliin ja lähtötasona on 1990-luvun ralliautot. Käytettävissä on yli 50 ralliautoa, jotka edustavat parhaimmistoa lajin viideltä vuosikymmeneltä.

Rallipätkiä nähdään muun muassa Norjan lumimetsistä, Monte Carlon vuoristoilta, Afrikan tasangoilta sekä tottakai, parhaimman rallikansan, Suomen rantapoluilta. Codemastersilta luvataan ratoja olevan yli tuplasti enemmän kuin DiRT 2:ssa.

Peli sisältää myös niin kutsuttuja juhla-muotoja, jotka ovat siis bilekansalle suunnattuja. Julkistettuna on kaikille varmasti tutun Kissa ja Hiiri -pelimuodon lisäksi Transporter-, Goldrush- sekä Outbreak-muodot. Eri pelimuodoista ei ole vielä tullut lisäinfoa.
DiRT 2:n käyttöliittymä on myös saanut ehostusta – sitä on viilailtu, jotta se olisi hieman selkeämpi ja toimivampi. Mukana on myös enemmän julkimotähtiä ja sponsoreita reaalimaailmasta kuin koskaan ennen.

DiRT 3 kiihdyttää kauppojen hyllyille vuonna 2011. Pelialustoina toimii Xbox 360:n lisäksi PC sekä PlayStation 3.