Tietoa Kinect-peleistä

Kirjoittanut: Livegamers

18.09.2010

Tokyo Game Show -messuilla paljastettiin japanilaisten pelintekijöiden pelejä, mukaan lukien viisi eksklusiivista Kinect-peliä.
Alla eksklusiiviset Kinect-pelit lueteltuna:

codename d: Pelissä täytyy taistella henkensä edestä selviytyäkseen julman huvipuiston ympäristöstä pelottavine otuksineen.

Project Draco: 3D-lentotaistelupeli Phantom Dustin sekä Panzer Dragoonin ohjaajalta, Yukio Futatsugilta

Haunt: Pelissä tutkitaan mysteerisen kummitustalon saloja.

Steel Battalion Heavy Armor: Capcom ja From Software yhdistävät voimansa Microsoftin tukemana ja elvyttävät Steel Battalion -sarjan. Tulevaisuuteen sijoittuvassa pelissä taistellaan maailman herruudesta.

Rise of Nightmares: SEGAn selkäpiitä karmiva kauhupeli

Messuilla esiteltiin myös kaksi Xbox LIVE Arcadeen rantautuvaa peliä. Spiken kehittämä Fire Pro Wrestling -pelissä voi painia sekä yksin- että moninpelissä. Treasuren Radiant Silvergun on klassinen 2D-shootteri.

NAMCO BANDAI Gamesin Body and Brain Connection haastaa pelaajat aivojumppaan ja nopeaan toimintaan. Pelissä on yli 20 toimintoa, ja siinä voi kilpailla neljän kaverin kanssa samanaikaisesti.

Ubisoftin Children of Eden -shootterissa pelaajat sysätään keskelle taistelua, ja pelaajan tavoitteena on Edenin pelastaminen.

Kojima Productionsin Metal Gear Solid: Rising on Hideo Kojiman debyytti, ja siinä on mukana Metal Gear solidista tuttu Raiden.

Lähde: Lehdistötiedote