Tietoa NHL 12 -pelistä

Kirjoittanut: Livegamers

25.05.2011

Electronic Arts Inc. paljasti yksityiskohtia 8. syyskuuta 2011 Xbox 360:lle ja PS3:lle julkaistavasta NHL 12 -jääkiekkopelistään. Be a Pro -moodi on uudistunut, ja uuden Full Contact -fysiikkamoottorin myötä pelaajien koko on ratkaisevassa merkityksessä kaukalossa tapahtuvissa kontakteissa.
Uudistussa Be a Pro -pelimuodossa saa sitä enemmän jääaikaa, mitä paremmin pelaa. Omaa uraa kehitetään luonnollisesti tähdäten Stanley Cup -pystiin.

NHL 12 Full Contact -fysiikkamoottorin myötä pleksilasit rikkoutuvat ja jopa maalivahdit voi kaataa. Pelaajien koko ja fyysisyys on entistä korostetumpaa isompien pelaajien voidessa käyttää painoaan hyväksi aivan uudella tavalla.

NHL 10 -pelistä tuttu tappelumoottori on taasen uudistettu siten, että jopa maalivahdit voivat pudottaa hanskat ja ottaa mittaa toisistaan. Tänä vuonna maalivahdit ovat lisäksi dynaamisia, joten heidät voi kaataa tai työntää pois paikaltaan.

Mukana on ensimmäistä kertaa yksi suurimmista lätkätapahtumista: 2011 NHL Winter Classic Heinz Fieldissä, Pittsburghissa. EA:n mukaan täysin uusi EA SPORTS Action Tracker simuloi toimintaa ajantasaisesti.

NHL 12 -peliä kehitetään EA Kanadan studiolla Vancouverissa. Lisätietoja pelistä saa sen kotisivuilta.

Lähde: Lehdistötiedote