Tilt laajenee pelikauppaketjuksi

Kirjoittanut: Livegamers

07.09.2005

Suomessa aloittaa toimintansa uusi pelien erikoisliikkeiden ketju. Ensivaiheessa ketjuun kuuluu seitsemän myymälää pääkaupunkiseudulla, Turussa ja Tampereella. Tilt.tv-pelimediaa tuottava Intervisio Oy ja Pelaajan pelikauppa Oy ovat solmineet sopimuksen, jolla uuden kauppaketjun nimeksi tulee Tilt – Pelaajan pelikauppa.

Tilt-pelikaupat avataan 14.9. Helsingin Itäkeskuksessa, Espoon Sellossa, Tampereen Koskikeskuksessa ja Tuomiokirkonkadulla sekä Turussa Hansassa, Länsikeskuksessa sekä Raision Myllyssä. Toisessa vaiheessa myöhemmin syksyllä 2005 ketju avaa liikkeen Vantaan Jumbossa.

”Aika tällaisen erikoistuneen ketjun perustamiselle on ehdottomasti oikea. Pelimarkkinat ovat voimakkaassa kasvuvaiheessa ja ketjun taustavoimat ovat jo osoittaneet taitonsa pelimyynnissä. Siksi uskonkin, että uusi ketju tulee nopeasti voittamaan kuluttajien luottamuksen. Erityisen ilahduttavaa on ketjun oikeanlainen kauppapaikkapolitiikka , jossa pyritään massojen tavoittamiseen kauppakeskuksissa ja vilkkailla ostosalueilla”, toteaa maailman suurimman pelijulkaisijan Electronic Artsin Suomen maajohtaja Thomas Westerberg.