Titanfall 2:n tulevaisuuden suunnitelmat ovat vuotaneet julki

Kirjoittanut: Livegamers

26.02.2017

Titanfall 2 sai äskettäin uuden päivityksen, joka lisää peliin uuden pelimuodon (Live Fire) lisäksi myös uuden kartan (Columns). Päivitys toi PC-pelaajille kuitenkin hieman liian paljon koodia käyttöönsä ja Reddit-keskustelupalstan käyttäjä Syampuuh lähti tutkimaan koodia syvällisemmin. Hän löysi koodiin piilotettuna monia peliin tulevia pelimuotoja, karttoja, aseita, animaatioita ja paljon muuta. Koodi ei tietenkään kerro ovatko kaikki mahdollisesti tulevia lisäyksiä, vai jo pelistä poistettuja koodinpätkiä. Lista sisällöstä on kuitenkin seuraavanlainen:
Pelimuodot:

Hunted
Ilman titaaneja ja boosteja pelattava pelimuoto, jossa yksi varastettava lippu keskellä karttaa. 4v4-pelimuoto, jossa toinen joukkue on hyökkäävä ja toinen puolustava osapuoli. Aseita ja panostäydennystä voi löytää erityisistä laatikoista.

Raid
”Aseta pommi vihollisen alueelle. Puolusta omaa aluettasi vihollisen yrittäessä samaa”.

Double Or Nothing
”Tapa molemmat jäsenet vihollisjoukkueesta”
2v2-pelimuoto
Jos toinen jäsenistä kaatuu, voi toinen nostaa hänet takaisin pystyyn.

Co-op Bounty Hunt
”Tuhoa vihollisaallot. Ansaitse rahaa pilottien/titaanien tuhoamisesta”
Kyseessä perinteinen aaltopuolustus, jossa mukaan tuodaan vahvempia vihollisia isommissa määrin. Kentältä saatavia boosteja, aseita, sekä erikoistaitoja.

Marked for Death
”Tapa merkattu pilotti”
Ensimmäisestä Titanfallista tuttu pelimuoto.

Peliin ollaan myös tuomassa uusi ase, R-101x Carbine. Ase todennäköisesti on jo pelissä oleva R-201, mutta Titanfall 1:n ulkoasulla. Mukana ACOG-tähtäin.

Uusia karttoja sen sijaan ovat ensimmäisestä Titanfallista palaavat Relic ja Colony, sekä täysin uusina Township, Traffic, UMA, Deck, sekä MOUT.

Teloitusanimaationa koodista löytyy ”Curb Check”, jossa varomattoman vihollisen teloitus tehdään tarttumakoukun avulla.

Lisäksi koodista löytyy uusi ominaisuus, kommunikointi. Tämä tarkoittaa ilmeisesti jonkin sortin kommunikaatiopyörää josta antaa käskyjä ja ohjeita ystäville. Myös erilaisia animaatioita ollaan lisäämässä, tai ainakin suunnittelemassa.

Prime Titaaneja sen sijaan löytyy Northstar ja Legion, joista molemmilla on omat teloitusanimaationsa ja erityiset ulkonäkömuunnokset.