Titanfall 2:ssa yksinpelikampanja, TV-sarja myös tekeillä

Kirjoittanut: Livegamers

07.02.2016

Titanfall 2 tulee saamaan myös yksinpelikampanjan, paljastaa pelin käsikirjoittaja Jesse Stern. Jatko-osan moninpeliä Stern kuitenkin lupaa paljon paremmaksi, kuin ensimmäisen pelin vastaavaa.
”Yksi ensimmäisen Titanfallin puutteista oli se, ettei meillä ollut tapaa kertoa asioita, kuten kuka olet, missä olet ja keitä kanssasi on”, juttelee Stern Forbes-julkaisulle.

Peli tulee sekoittamaan tiedettä ja taikuutta, mutta kuitenkin realistisella ja inhimillisellä otteella, ja pelin tapahtumia Stern kuvailee sekavahkosti Amerikan vallankumoustaistelulla ja sisällissodalla avaruudessa, jossa uuden sukupolven siirtolaiset kulkeutuvat kohti asutun planeetan rajaseutua.

Pelin kehittäjä Respawn Entertainment ja televisioyhtiö Lionsgate TV ovat lisäksi kehittämässä mahdollista spinoff-sarjaa pelistä televisioon, joskaan projektin toteutumisesta ei toistaiseksi ole takeita.

Titanfall 2:n julkaisupäivää ei toistaiseksi ole vahvistettu. Peliä kuitenkin lupaillaan talousvuoden 2017 aikana, joka käsittää aikavälin 1. huhtikuuta 2016 — 31. maaliskuuta 2017. Alustoina tulevat toimimaan PlayStation 4, Xbox One sekä PC.