Titanfall nyt Xbox Onella, tulossa pian 360:lle

Kirjoittanut: Livegamers

13.03.2014

Electronic Arts ja pelikehittäjä Respawn Entertainment julkaisivat tänään odotetun Titanfall-pelin eksklusiivisesti Xbox Onelle sekä Origin.comin kautta PC:lle.
”Titanfallin luominen on ollut mahtava matka tiimillemme täällä Respawnissa ja olemme innoissamme voidessamme vihdoinkin tuoda sen pelaajien ulottuville”, tuumaa Vince Zampella Respawn Entertainmentilta. ”Olemme pieni, mutta yhtenäinen tiimi, ja olen erittäin ylpeä saavutuksestamme. Olemme onnistuneet luomaan rajoja rikkovan pelin – joka on myös hauska.”

Titanfall pudottaa pelaajat keskelle Interstellar Manufacturing Corporation (IMC) ja Militian välistä konfliktia. Toiminta on nopeatempoista ja vaihtelevaa sisältäen parkour-tyylistä seinäjuoksua ja huikeita kaksoishyppyjä. Vapaus vaihtaa edestakaisin pilotin ja jättikokoisen Titaanin välillä mahdollistaa taktiikan vaihdon lennosta. Pelaajat voivat hyökätä tai paeta tilanteesta riippuen ja laajentaa taistelua uusille tasoille.

Titanfall julkaistiin Xbox One ja PC -alustoille 13. maaliskuuta 2014 . Bluepoint Gamesin kehittämä Xbox 360 -versio julkaistaan 27. maaliskuuta 2014. Pelaajat voivat laajentaa pelikokemustaan hankkimalla erikseen myytävän Titanfall Season Pass -palvelun. Titanfall Season Pass on saatavilla kertaluontoiseen 29.90 euron hintaan.
Lisätietoa pelistä löytyy osoitteesta titanfall.com.

DSlayn tekemän videoarvion pelin betaversiosta voit tsekata täältä.

Lähde: Lehdistötiedote