Titanfall saa lisää pelimuotoja päivityksen myötä

Kirjoittanut: Livegamers

12.06.2014

Titanfall saa seuraavassa päivityksessä uusia pelimuotoja ja pieniä asioita parantavia viilauksia. Päivitys tulee ensin Xbox Onelle ja myöhemmin Xbox 360:lle ja PC:lle.
Uusia pelimuotoja tulee kaksi. Marked for Death on 6 vs. 6 -pelimuoto, jossa molempien tiimien jäsenten kesken yksi valikoituu ”merkatuksi”. Vastustajan on tapettava tämä merkattu vastustajan pilotti ja puolustettava omaansa. Kun merkattu pelaaja kuolee, siirtyy jäniksen titteli seuraavalle pilotille.

Wingman LTS on taas mukautettu versio Last Titan Standing -pelimuodosta. Wingman LTS:ssä pelaajia on vain kaksi per tiimi, jolloin tiimityöskentely parin kanssa korostuu.

Lisäksi päivityksen myötä Burn cardeja tulee myös Titanilla käytettäväksi. Itse Titania voi myös muokata ulkonäöllisesti ja Titanin ääntä voi vaihtaa. Nyt Titanin äänenä puhuu ”Betty” ja päivityksen myötä valittavaksi tulee myös ”Lisa” ja ”Jeeves”.

Lisäksi kehittäjät mainitsevat E3-blogissaan parannusta matchmakingiin. Odotusaulassa näkyvät serverille liittyvät pelaajat ja peli sekoittaa pelaajia automaattisesti, jotta kierroksista tulisi mahdollisimman tasaväkiset.

Tähän asti julkistetut lisäykset ja muutokset voi lukaista kokonaisuudessaan englanniksi lähdelinkin takaa.