Titanfallin pelinhakua viilataan

Kirjoittanut: Livegamers

28.03.2014

Respawn Entertainment kertoo tekevänsä pieniä muokkauksia Titanfallin pelinhaku-järjestelmään. Studion mukaan muutoksien myötä peli hakee tasaisempia joukkueita suuremmalla skaalalla. Respawn toteaa, että hakumuutoksen johdosta pelin löytäminen saattaa hidastua.
”Tiimikavereiden ja vastustajien haku voi tästä lähtien kestää kauemmin tarkemman hakuprosessin myötä”, studion sivuilla kerrotaan. Respawn kertoo myös tahtovansa suosia laatua nopeuden sijaan.

”Sen sijaan, että pelaisit samoja vastustajia vastaan uudelleen ja uudelleen, niin peli hajoittaa tiimit tietyin väliajoin ja hakee uusia vastustajia tiimeille. Eli jos yksi tiimi dominoi, me päivitämme pelaajien taitotason ja haemme heille sopivamman vastuksen seuraavaan erään”

Peliin on avattu erillinen Improved Matchmaking (beta) -pelilista, jossa muutoksia pääsee testaamaan.

Respawn ilmoitti aiemmin tällä viikolla myös, että studiolla ei siedetä huijareita. Peli käyttää Fairfight-palvelinteknologiaa, joka tunnistaa huijarit. Bannien sijaan huijarit sekä heidän seurassa pelaavat tullaan PC:llä siirtämään omaan B-luokkaansa.

”Toivottavasti aimbottisi on parhaista parhain, sillä muuten tulevista peleistäsi tulee sinulle turhauttavia. Onnea matkaan.”