Titanic seilaa uudelle sukupolvelle Unreal-moottorilla

Kirjoittanut: Livegamers

04.09.2014

Titanic: Honor and Glory -peli on edelleen hengissä, tosin eri moottorilla kuin millä projekti aloitettiin. Pelin kehittäjä, Four Funnels Entertainment on joillekin mahdollisesti tuttu työstään Crysis 2:een tulossa olleesta Lost in the Darkness -modista, joka vaikutti hyvin samankaltaiselta Titanic-pelin kanssa. Kehittäjä kuitenkin kertoo, että Lost in the Darkness -modin tekijätiimi hajosi, osa porukasta ryhtyi työstämään Honor and Glorya ja Lost in the Darkness -projekti keskeytettiin. Myös alunperin pelimoottorina käytetty CryEngine 3 heitettiin roskakoriin ja tilalle tuli UnrealEngine 4.
Titanic: Honor and Glory on tarkoitus olla sekoitus seikkailua, jännitystä ja mysteereitä. Pelin on tarkoitus jäljentää koko laiva lähes kaikkia yksityiskohtia myöten, kuten myös koko laivan reissu aina surullisenkuuluisaa uppoamista myöten.

Peli on tarkoitus julkaista Xbox Onelle, Playstation 4:lle sekä PC:lle. Tuettavaksi ovat näillä näkymin tulossa myös Oculus Rift -virtuaalitodellisuuslasit. Julkaisua ei kehittäjä uskalla vielä lyödä lukkoon, mutta tämän hetkinen tavoite on vuosien 2016 ja 2017 tienoilla. Four Funnels Entertainment on koostanut suhteellisen kattavan vastauspaketin pelin sivuille.

Alla pieni maistiainen YouTubettaja GhostGamerin toimesta:

Kiitos käyttäjälle newis vinkistä.